П`ятниця, 19.04.2024, 04:03

Житловий масив на Тернопільській 21

Головна » 2015 » Березень » 7 » Вирішення проблеми з доступом до квартир на Тернопільській 21 А
17:11
Вирішення проблеми з доступом до квартир на Тернопільській 21 А
До мене звернулися з проханням посприяти у організації зустрічі ініціативної групи власників квартир Тернопільської 21 А для вирішення однієї "проблемки". Проблема заключається в тому, що будинок практично готовий, запланований за угодами термін здачі вже минув - а мешканців так і не пускають робити ремонти у свої квартири. А в наш не простий у всіх відношеннях час кожен день на вагу золота, адже хтось знімає квартиру і хоче почати робити ремонт і вселитися відповідно якнайшвидше, а хтось вже й будматеріали закупив до подорожчання, а термін їхньої придатності теж підходить до закінчення.
Одним словом треба вплинути на забудовника, щоб якесь рішення (чи організаційне з пропусками чи конструктивне, наприклад влаштувати тимчасовий вхід з іншої сторони) було прийняте щодо пропуску мешканців для початку ремонтів. Організатором ініціативної групи наразі буде п. Анжелла - її номер 097-350-80-18.
Дякуємо за увагу.
Переглядів: 774 | Додав: oleg-energy | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 6
6 Angelk  
Вчора була в офісі (13.03), розмовляла з Труш О.І. (директор). Були надані такі роз'яснення:
1.На сьогодні в держ.структурах оформляється Наказ про присвоєння поштової адреси 10-ки. Плановий термін видачі Наказу 27.03.2015 (в Оксани - менеджера бачила цей лист).
2.Після цього Сихівською райадміністрацією виробляється Розпорядження про присвоєння поштової адреси. Плановий термін даного Розпорядження - 03.04.2015.
3. Тоді подаються документи в Державну реєстраційну службу для проведення реєстрації прав власності на квартири, такий термін 10 днів.
Таким чином, врахоауючи вихідні, свята і т.д. - в середині квітня, максимум кінець квітня першим 100% оплаченим власникам квартир видадуть всі документи і ключі.
4. Тоді ж і заберуть кран від 16-ки.
Була на будівництві:дивилась, розмовляла з п.Богданом:
1.Розглядають вхід з Сумської, або центральний вхід (останній я собі важко уявляю).
2. Заливали бетоном входи в підїзди 10-ки.
3. Додатково поцікавилась як відбуаається підйом будматеріалів на 2-10 поверхи. Враховуючи негативний досвід Сумської, планують обшити ліфти всередині і зробити підйом буд.мат. платний (символічна сума) під контролем ліфтера. Мені здається- хороший вихід з ситуації.
4. На будівництві теж сказали що кран біля 16-ки середина-кінець квітня заберуть (важливий фактор також погода).
Так що бажаю нам терпіння і гарної погоди.
Дякую всім за підтримку! На мою думку, лише після нашої активізації ми отримали більш чіткі відповіді, а не розмови про "кран".

5 Angelk  
Бажаючих з'ясувати данне питання багато (судячи з телефонних дзвінків, випадкових зустрічей на будівництві та в офісі). Я завтра (13.03) орієнтовно в годині 14.00 буду в офісі для уточнення деяких питань. В кого є час і бажання можемо зустрітись для обговорення данного питання, звернення до керівництва. Всім дякую за увагу та підтримку!

4 Lexa  
То же готов подписаться под коллективным заявлением, пора бы уже давать доступ до квартир. Как по мне надо еще всем вмести встретится с руководством фирмы и обсудить этот вопрос.

3 Jabus  
Якби 2 роки тому знав, що компанія на 15 місяців затягне зі здачею будинку, то б не вклав сюди гроші. Я про 10-ти поверхівку, яку зараз здають. Здали заднім числом, а доступу до будинку ще напевно 3 місяці не буде. Відгукніться кого теж не задовільняє такий стан речей. Можливо, разом подумаємо, що можна зробити і як вплинути на ситуацію. Може останній внесок не сплачувати чи сплачувати по тому курсу, що був на момент здачі, який прописаний в договорі. А то забудовник трохи нагло себе поводить. Думаю має бути якась компенсація, якщо чисто по-людськи розібратися......

2 Стрекоза  
Я повністю згідна з думкою про колективне звернення,я вже не раз зверталась до забудовників дати мені конкретну відповідь про здачу будинку в експлуатацію,на що конкретної відповіді так і не получила!Якщо ми всі разом не вирішимо це питання,не відомо коли зможем заселитися.Дякую всім за підтримку!

1 Angelk  
Тільки що розмовляла з менеджером Оксаною стосовно допуску мешканців 10-поверхівки: Ніякої конкретної відповіді зі сторони дирекції НЕМАЄ. Відповідь така: стоїть кран біля 16-ки, це небезпечно, можливо через місяць..., десь початок травня.... відженуть напевно кран і тоді дадуть ключі.
Пропоную бажаючим зустрітись для написання колективного звернення до забудовника стосовно даного питання може в суботу, п'ятницю (як зручно). Дякую за увагу.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Block title
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
  • Всі новобудови Львова та Західної України
  • Гілка по будівництву ЖК на Тернопільській 21 на міжнародному форумі skyscrapercity.com
  • Офіційний сайт компанії "Новий Львів"
  • Група мешканців Тернопільської 21 Б у Facebook
  • Група мешканців Тернопільської 21 А у Facebook
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0