Субота, 20.04.2024, 04:42

Житловий масив на Тернопільській 21

Головна » 2015 » Листопад » 16 » Тернопольская 21Б, планы на вселение
20:25
Тернопольская 21Б, планы на вселение
Соседи!
Кто когда планирует вселиться? Что может помешать и что нужно учесть?
Понятно что лучше не спешить, но могут быть разные причины торопиться.
Переглядів: 1731 | Додав: Gramazeka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 381 2 »
31 mnkami  
Сдача дома уже скоро и хотел бы узнать как дела обстоят с ОСББ? Кто будет создавать, как назначать управляющего, основные правила, где писать жалобы, обсуждать проблемы и т.д.?

37 Gramazeka  
Про ОСББ у нас уже был диалог, но так и не решили ничего. Были аргументы за ОСББ объединяющее несколько домов и за отдельное, только для нашего дома

38 Gramazeka  
Еще нужно активно выдвигать требования к застройщику, типа недостаток ливневок и лужи-озера после последних дождей

27 denysubi  
Як ви ставитеся до того щоб організувати Facebook групу з жильцями? Там обговорювати щось буде легше і результативніше. Наскільки знаю багато новобудов таке практикують.

30 mnkami  
Я только "За".

32 denysubi  
Додавайтеся
https://www.facebook.com/groups/1708068002756057/

33 Gramazeka  
Cупер! давайте все общение по нашей теме перенесем в группу ФБ!

34 oleg-energy  
0
Щодо фейсбук групи - не бачу сенсу в її створенні.
1.На сайті зібрана вся інформація від планувань до схеми проводок і т.п.
2.Сайт чудово індексується по запиту "тернопільська 21" - тому нові мешканці нас швидше знайдуть саме на сайті.
3.Плюс вплив на забудовника, через те що його ім'я в інтернеті насамперед асоціюється з нашим будівництвом, буде вагомішим.
4.Навпаки покупці квартир від фейсбук груп і окремих тем на загальнольвівських форумах переходять до власних сайтів - з яскравих прикладів ЖК Ювелірний та інші. Наше будівництво в тому плані взагалі унікальне - сайт створений практично від самого початку будови, та й взагалі мало хто має індивідуальні сайти  happy
5.На фейсбук без реєстрації не зайдеш і не почитаєш - а я знаю багатьох людей, які на фейсбуку не зареєстровані і їм соц мережі не потрібні.

Тому вважаю розпорошення сил і інформації на дві площадки недоречним і непотрібним.

35 mnkami  
Можно и создать отдельную ветку форума для дома 21Б, разницы нет.

36 Gramazeka  
Мы переходим из статуса инвесторов в статус домовладельцев,нам нужна или ветка или фб, последнее конечно удобней. Олег спасибо что всех обьедил

24 mnkami  
Есть еще вопрос по поводу застекления балконов и установки кондиционеров/рекуператоров.
1) Кто собирается застеклять в ближайшее время? Я общался с Остапом и он сказал, что есть возможность всем желающим заказать застекление одной партией. Я надеюсь люди не будут стеклить балконы, как в 21А, которые не предполагают стекления.
2) Размещение кондиционеров очень важный вопрос, чтобы дом не был похож на новогоднюю елку, в некоторых домах ОСББ и архитектор контролируют места их установки - иначе крупный штраф, это прописывается в договоре с ОСББ. Хотел бы чтобы и у нас были какие-то правила и ограничения "от дурака".

25 Gramazeka  
Я согласен красоту дома нужно сберечь. Свою лоджию планирую стеклить, но хотелось бы снять пару рядов кирпичей с балконного ограждения, слишком высокая, пропадает всякий смысл в окнах до пола! С Львовской погодой естественный свет нужно ловить

26 denysubi  
Повністю підтримую все вище сказане!!!
Я особисто склити балкони не планую, принаймні зразу. Але якщо і надумаю колись то точно треба склити всім однаково.

29 oleg-energy  
0
Погоджуюсь щодо необхідності чітких проектів по склінню балконів і місцях розміщення кондиціонерів.
Бажано при передачі ключів ці проекти роздавати з підписом про ознайомлення.

21 Gramazeka  
Можно еще обсудить электро обогреватели, какие нам лучше будет использовать.
Как вам такие?
http://teplonew.com.ua/catalog/infrakrasnie_paneli/product/infrakrasnaja_panel_uden-s_500-700

23 mnkami  
Я всерьез не рассматривал такие батареи, а вот сейчас подумываю на первое время, но не как стационарные, могут даже и выручить зимой, если будут проблемы с котельной.

28 oleg-energy  
0
Звичайні обігрівачі - нічим не кращі за звичайні конвектори чи масляні радіатори. Економності як такої нема. Написали пару гарних маркетигових слівець і все. А те що при температурі +85 не обпечешся - взагалі бред.

14 Vasyl  
Теж планую по-швидше вселятися. Хтось вже оплачував додаткові квадрати, чи враховуючи інформацію від mnkami та затримку в здачі будинку хай ще раз переміряють, тим більше не планую продавати, принаймі поки що.

8 mnkami  
Планирую к началу лета переезжать уже, хотя тоже в квартире не залит пол и отопление, которое заказывал у застройщика не готово. Когда был последний раз, двери стояли на этаже, но дверьми я это не назову, взять и поставить новые. В понедельник говорил с Олегом, у меня не правильно БТИ замеры сняли, переделывают план. Да и недостатки, на которые я писал заявления, еще не устранены. Газ и вода будут официально подключены к 20м числам декабря, как сказал Олег, документы уже как неделю в работе.

20 Gramazeka  
Вы сами перемеряли или с матером, поделитесь опытом

22 mnkami  
Замерял сам, с помощью рулетки, градусы углов замерял через треугольник. Потом все построил в Sketch up и узнал площадь. Погрешность большая, но если разница с БТИ больше 1 кв м, значит что-то не то.

6 Vasyl  
Для гарячої води можна поставити бойлер, не бачу проблем. З опаленням проблематичніше, проводка може і витримає проте потужності для електрообігріву будинку не передбачено. Після встановлення певної кількості електрообірівачів автоматичні вимикачі просто вибиватимуть, можливо не квартирні, а загальний в шафі лічильників чи на будинок точно. Тому це вихід для кількох квартир.

7 Gramazeka  
Думаю это было бы проблемой если бы весь дом был заселен. Друг одним из первых заселялся в новостройку, говорил что в сети год было 240 вместо 220, думаю и с мощностью должно быть все ок

11 oleg-energy  
0
В нас є запас потужності через електроплити - тому мали виділити більше потужності на квартиру ніж в звичайному будинку. Я вже не кажу про те що заселяються всі дуже не швидко - навіть зараз, через півроку як їм дали ключі, в сусідній 10-поверхівці ввечері світяться одиниці квартир.

12 Vasyl  
Я починав розробляти проект електропостачання будинку тому я вкурсі, що там приблизно є  і писав, що вибиватиме швидше не квартирний автомат 50А (10 кВт на квартиру), а загальний ПРИ ПЕВНІЙ КІЛЬКОСТІ батарей. Тому звичайно на початку для кількох квартир проблем не буде.

15 oleg-energy  
0
О - як проектант електропостачання проектанту  smile - поділіться інформацією скільки потужності виділили на наш будинок. По моїм на око підрахункам біля 200 кВт, правильно?
І до речі - лічильники ставлять зразу багатотарифні?

18 Vasyl  
Я рахував 233 кВт. Не думаю що змінили. Лічильники ставлять програмовані. На кілька тариф вони зразу не запрограмовані. Потрібно пізніше писати листа в обленерго, і вони перепрограмують (якщо зможуть). До речі лічильники з можливістю дистанційного відключення абонента при заборгованості.

5 Gramazeka  
Главный энергетик говорил что можно по его мнению вселяться и в конце зимы, главное купить дополнительные электро обогреватели. Электропроводка выдержит, она с большим запасом сделана - его слова. Но есть еще вопрос горячей воды.. если она от нашей котельной, то ее тоже не будет до конца 2016?

9 stoune  
В десятці сусіди знизу жалілися що їм вибиває автомат на лічильнику. В підїзді ще десь 2 чи 3 квартири живе.

10 oleg-energy  
0
Ну в нас же ж передбачено підключення електричної плитки, тому ввідний автомат на квартиру не має вибивати при підключення по обігрівачу в кожній кімнаті.

13 Vasyl  
в десятці вибиває квартирний автомат тому, що там 25А (5кВт на картиру), мабуть споживають більше. Ще чому може вибивати, це неякісний автомат (не знаю точно які забудовник купляв, зазвичай забудовник ставить дешеві) в проекті були ЕТІ Словенія хоча вони теж не дуже якісні. В ідеалі поміняти на кращий, хоча це навряд вдасться тому що Обленерго їх пломбує. В кількох випадках я міняв обладнання на краще і це вирішувало проблему.

16 oleg-energy  
0
Не знаю які ввідні автомати ставили, а в квартирних щитках стоять китайці IEK та CHINT.
https://img-fotki.yandex.ru/get....f5_orig

17 Lexa  
))) ООО мой щиток ))). Кстати ПЗВ уже успело выйти из строя после попадания саморезом в кабель и соответственно КЗ. Планирую после ремонта перебрать щиток и поставить дифавтомат и автоматы Schneider + реле напряжения

19 Vasyl  
Я собі вже  купив новий щиток та автомати EATON, а цим гавном буду бавитись. В знайомого розетка вигоріла, а автомат не вибив (автомат ЕТІ). Тому я експерементувати не хочу.

3 Gramazeka  
В офисе сказали что ключи могут дать уже, только нужно подписать акт приема передачи. Хотя в моей квартире еще на прошлой неделе пол не залит и дверей нет

2 oleg-energy  
0
Ну про опалення - було зрозуміло що в пустому будинку його ніхто не увімкне (буде добре якщо увімкнуть дійсно наступної зими).
Тому і планую розпочати ремонт (якщо до того дадуть ключі) десь як потепліє - з березня місяця. По оптимістичним бажанням вселитися у вересні smile
Інформація про робочий ліфт радує - надіюся це як і обіцяли є ліфт вантажний.

4 denysubi  
В мене десь аналогічний план. Ліфт той що вантажний здається аж на 18 чоловік розрахований.

Минуло тижня в офісі казали що треба зі всіма доками підійти в 408 чи 406 кабінет для "зводки площі". Там дівчата ніби все мають пояснити smile Хтось може вже ходив?

1-10 11-11
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Block title
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
  • Всі новобудови Львова та Західної України
  • Гілка по будівництву ЖК на Тернопільській 21 на міжнародному форумі skyscrapercity.com
  • Офіційний сайт компанії "Новий Львів"
  • Група мешканців Тернопільської 21 Б у Facebook
  • Група мешканців Тернопільської 21 А у Facebook
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0