Четвер, 28.03.2024, 12:13

Житловий масив на Тернопільській 21

Головна » 2014 » Лютий » 12 » Проблеми з будівництвом наших будинків.
15:30
Проблеми з будівництвом наших будинків.
Якось давно збирався написати, але сьогоднішній похід разом з Lexa на будівництво "посприяв".
На будівництві повна тиша і відсутність роботи і працівників. Як пояснили робочі, одного з комунальних підприємств поряд, - ця будова при будь-яких церковних святах не працює, а саме сьогодні одне з таких. Якось до сьогоднішнього дня не підозрював що це велике свято.
Тепер перейдем до питань по будинках. 
16-ка:
Якось воно дивно виходиь. Восени від графіка відставали на 4 місяці. Називалися різні причини, від довгої зими, до проблем з краном і прорабами - розумієм, стараємося увійти в положення. А за тих 4 місяці що були надані Львівдаху і Мальвам для того щоб наздогнати графік - відставання тільки збільшилося на два поверхи [] (всередині листопада мав закінчуватися 8-ий поверх, а до середини березня я прогнозую закінчать лише 6-ий поверх). 
На сьогоднішній день, після року будівництва, відставання вже становить 5 місяців і відставання з кожним місяцем лише зростає - замість побудови трьох поверхів за 2 місяці (як було прописано в старому графіку) йде максимум побудова двох поверхів за 2 місяці. Тобто роботи виконують рівно в 1,5 рази повільніше. Зараз вже мова йде не про своєчасну здачу будинку (бо це вже нереально), а мова йде про те щоб не допустити ще більшого відставання. А я та й напевно й ви, щось не бачимо ніякого бажання в керівництва Львівдаху і Мальв пришвидшити швидкість робіт. При кожному більшому чи меншому церковному святі будівництво стоїть, по суботах практично не працюють, по вечорам після 17*00 тиша на будівництві мертва, під час робочого дня не більше 4-6 робітників на майданчику 16-ки. Яким чином керівництво Мальв і Львівдаху хочуть припинити зривання графіка!? Я думаю пора НАМ зібратися ще раз і піти поговорити про ці проблеми вже безпосередньо з керівництвом, а не з менеджерами. Може ми чогось не знаємо і все йде по плану, хорошому для них плану, в якому працівники фірми забезпечені роботою на довгі роки?! Але нас такий план не задовільняє, адже з такими темпами нам не бачити своїх квартир і після трьох років будівництва!
Вибачте за сумбурність - але якось трохи "нерви беруть", коли час іде, а дата вселення в квартири лише віддаляється.
Тепер по 10-ці:

Там терміни також, як на моє непрофесійне око, не дотримуються і будуть зірвані як мінімум по кладці зовнішніх стін.

Нагадаю, останній графік по 10-ці такий:

01.04.2014 Завершення монолітного каркасу будівлі .
01.04.2014 Завершення цегляної кладки .
01.05.2014 Завершення встановлення вікон та балконних дверей .
01.05.2014 Завершення монтажу димохідних та вентиляційних каналів .
01.06.2014 Завершення монтажу даху.

Це одне з питань.

Друге питання таке - інвестори 10-ки підказали що в додатку в договорі в них прописано, що зовнішні і внутрішні стіни та перегородки в них повинні бути з керамоблоку (між іншим як і в 16-типоверхівці).

Але як видно на фотографії вище - деякі внутрішні стіни на другому і третьому поверсі зроблені з газобетону. В одній з кімнат взагалі парадоксальна ситуація - три стіни зроблені з різних матералів - зовнішня з керамоблоку, одна внутрішня з цегли, а одна з газобетону.

Я не кажу, що газобетон поганий матеріал - він нормальний (але як мінімум в звукоізоляції і теплоізоляції поступається керамоблоку), але чому не дотримуються наших договорів не тільки по термінах, а ще й по матеріалах?

Якщо є бажання інвесторам зібратися - дзвоніть О97-92I-4б-78, щось організуєм. Дякую за увагу.


Переглядів: 950 | Додав: oleg-energy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Kat  
AnnA, 10-поверхівку взагалі мали здавати в грудні 2013... тому не сказала б, що ситуація менш критична...

2 AnnA  
З 16- ти поверхівкою ситуація виглядає більш катастрофічно ніж з 10-ти поверхівкою.Хоча Сумську вони теж добре затягнули.Аж страшно ,щоб вони взагалі добудували.

1 Lexa  
На счет похода к руководству полностью согласен. А на счет рабочего графика на  стройке надо промониторить ситуацию, у меня есть возможность как минимум 3-и раза в день заходить заглядывать как идет робота, что я и буду делать и фотки буду выкладывать сюда на форум.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Block title
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Друзі сайту
  • Всі новобудови Львова та Західної України
  • Гілка по будівництву ЖК на Тернопільській 21 на міжнародному форумі skyscrapercity.com
  • Офіційний сайт компанії "Новий Львів"
  • Група мешканців Тернопільської 21 Б у Facebook
  • Група мешканців Тернопільської 21 А у Facebook
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0