П`ятниця, 26.04.2024, 16:52

Житловий масив на Тернопільській 21

Головна » 2015 » Березень » 12 » Інформація по Тернопільській, 21 будівля "А"
14:49
Інформація по Тернопільській, 21 будівля "А"
1) По готовності об'єкта - будинок за адресою Тернопільська, 21, будівля №А введено в експлуатацію 24 грудня 2014 року, що підтверджується наданою на мій запит ТзОВ "ФК "Новий Львів" копією Декларації про готовність об'єкта, зареєстрованої в ДАБІ у Львівській області 24 грудня 2014 року... Серед цікавого в цій Декларації: в будинку проведені всі будівельні роботи а також проведено випробування встановленого обладнання, також, як виявилося роботи з благоустрою прибудинкової території також всі вже виконано.
На моє звернення ПП "Львівдах" повідомив, що всі роботи справді виконані, а от благоустрій буде закінчено після настання спрятливої погоди....
В даному випадку залишається сподіватися лише на совість забудовника і Управителя (чи загрозу зіпсути ділову репутацію)

2) По доступу
Варіант перший - говорити з Управителем і очевидно що з тим, хто укладав з Вами договір а не з менеджерами, оскільки, як показує власний досвід такі питання (концептуально а не одноразово) вони не вирішують.
Цей варіант, як на мене малоймовірний.
Варіант другий - юридичний і правильний, як на мене - на сьогоднішній день ми всі є інвесторами, закон розрізняє поняття ІНВЕСТОР і ВЛАСНИК. Документом, що підтверджує право власності на квартиру, паркомісце чи гаражний бокс в даному випадку, є Свідоцтво про право власності. Цивільний кодекс передбачає право володіти, користуватися і розпоряджатися
належним людині майном (наприклад - квартирою). Інвестиція (участь у фонді) це передача коштів за які в перспективі мають збудувати квартиру, якщо ж Вам щось не подобається - на Вашу вимогу кошти мають повернути....
Скоріш за все, що ФК Новий Львів в жодному договорі про участь у фонді не прописсала право інвестора без дозволу робити ремонт в ОБ'Єкті ІНВЕСТУВАННЯ, це відмінне поняття від квартири, яка є власність і де ніхто вже не вправі обмежити право робити ремонт в Вашій квартирі, а в разі порушення цього права потрібно звертатися в правоохоронні органи...

3) Відповідно, щоб пришвидшити право робити ремонт потрібно зареєструвати право власності, а для цього потрібно:
а) Отримати від ФК Новий Львів інформацію про площу;
б) доплатити, якщо вона більша;
в) Здати Свідоцтво про участь у фонді і отримати від ФК довідку;
г) підписати Акт приймання-передачі з ПП "Львівдах" (при підписанні акту з'ясувати чи дійсно всі передбачені роботи виконано;
д) ПП "Львівдах" реєструє право власності власним коштом і передає Вам Свідоцтво.

З досвіду право власності реєструється до 10 днів, решта залежить від ФК Новий Львів і ПП "Львівдах".

4) Мене, як майбутнього власника квартири в цьому будинку також турбує питання водопостачання та електропостачання цього будинку.
Зокрема Сумська, 10, яка також будувалася цією "Корпорацією" здана в листопаді 2013 року до цього часу не електрифікована та не підключена до водопостачання та водовідведення у встановленому законодавством порядку.
Думаю це питання теж упускати не ваарто....

5) Ще 3 житейські питання зовнішнє освітлення вулиці Тернопільської, відсутність тротуару на Тернопільській (в дощ - хіба по болоті) і розвалені сараї під вікнами - з протилежного боку від Тернопільської.

По перших двох пунктах думаю є 3-4 варіанти:
а) робити це своїми коштами;
б) коштом міста;
в) солідарно місто + люди (улюблена схема Садового);
г) коштом забудовника (тоді треба звертатися гуртом і письмово + підключати Сумську, 10).

По перших двох пунктах - неофіційно поцікавився в "міста" які є варіанти, десь на другий тиждень щось буду знати....

Що робити з сараями під вікнами - не знаю...

P.S. Комусь ФК "Новий Львів вже дала інформацію про остаточну площу чи то тільки мені тягнуть?
Переглядів: 969 | Додав: Мрія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 oleg-energy  
0
Процитую ще сюди повідомлення п. Анжелли:
"Вчора була в офісі (13.03), розмовляла з Труш О.І. (директор). Були надані такі роз'яснення: 
1.На сьогодні в держ.структурах оформляється Наказ про присвоєння поштової адреси 10-ки. Плановий термін видачі Наказу 27.03.2015 (в Оксани - менеджера бачила цей лист). 
2.Після цього Сихівською райадміністрацією виробляється Розпорядження про присвоєння поштової адреси. Плановий термін даного Розпорядження - 03.04.2015. 
3. Тоді подаються документи в Державну реєстраційну службу для проведення реєстрації прав власності на квартири, такий термін 10 днів. 
Таким чином, врахоауючи вихідні, свята і т.д. - в середині квітня, максимум кінець квітня першим 100% оплаченим власникам квартир видадуть всі документи і ключі. 
4. Тоді ж і заберуть кран від 16-ки. 
Була на будівництві:дивилась, розмовляла з п.Богданом: 
1.Розглядають вхід з Сумської, або центральний вхід (останній я собі важко уявляю). 
2. Заливали бетоном входи в підїзди 10-ки. 
3. Додатково поцікавилась як відбуаається підйом будматеріалів на 2-10 поверхи. Враховуючи негативний досвід Сумської, планують обшити ліфти всередині і зробити підйом буд.мат. платний (символічна сума) під контролем ліфтера. Мені здається- хороший вихід з ситуації. 
4. На будівництві теж сказали що кран біля 16-ки середина-кінець квітня заберуть (важливий фактор також погода). 
Так що бажаю нам терпіння і гарної погоди. 
Дякую всім за підтримку! На мою думку, лише після нашої активізації ми отримали більш чіткі відповіді, а не розмови про "кран"."

3 Мрія  
Дякую, ну мені написали, що мого тех.паспорта поки що нема, мейбі)

4 Angelk  
На офіційному сайті Інспекції Архбуд контролю 24 грудня 2014 року наш будинок введений в експлуатацію (номер док. ЛВ143143581028) і згідно ЗУ Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла.... , а також згідно їхніх Правил (які розміщені на сайті- і це є документ) вони повинні Вас повідомити письмово про цей факт. Враховуючи скільки часу пройшло від терміну здачі будинку, і багато інвесторів вже такий документ мають на руках- ви його можете вимагати, або пояснень чому його нема.

2 Angelk  
Також вже місяць тому отримала повідомлення про введення будинку в експлуатацію, проплатила за зайві метри, і отримала копію тех.паспорту.

1 maryana_mmv  
Доброго вечора. Відносно Вашого запитання про остаточну площу. Ми вже отримали копію технічного плану в юридичному відділі і сплатили за зайві метри ще місяць тому. Ніяких абсолютно з цим проблем не було. Платили ще по 12.80 грн. за долар.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Block title
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
  • Всі новобудови Львова та Західної України
  • Гілка по будівництву ЖК на Тернопільській 21 на міжнародному форумі skyscrapercity.com
  • Офіційний сайт компанії "Новий Львів"
  • Група мешканців Тернопільської 21 Б у Facebook
  • Група мешканців Тернопільської 21 А у Facebook
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0