П`ятниця, 19.04.2024, 16:06

Житловий масив на Тернопільській 21

Головна » 2014 » Вересень » 25 » Фотозвіт за 23-24.09.14
21:02
Фотозвіт за 23-24.09.14
До вашої уваги черговий фотозвіт за 23-24.09.14. Вдалося разом з майбутніми сусідами з 2-го і 6-го поверху побувати і всередині 16-ки тому є декілька фотографій звідти

[]
По 16-ти поверхівці Тернопільській 21 Б за місяць залили 1/2 колон 13-го поеврху + перекриття 13-го поверху + всі колони 14-го поверху і також змуровано 1/3 зовнішніх і внутрішніх стін 2го поверху. Ззовні це все має такий вигляд:
Злополучний балкончик:
Потім нам дали ознайомитися з остаточними кресленнями наших квартир
і ми пішли дивитися як це все виглядає зблизька:

Тут я почав помічати деякі відмінності від 10-ти поверхівки Тернопільської 21. От це балкон в кухні (решта балконів судячи по кресленню аналогічні)
Як бачимо балконне вікно буде в повний зріст і буде таким же як на Сумській. От тут докладніше це все розбиралося http://ternopilska21.at.ua/news/nashi_vikna_i_pitannja_po_nikh/2014-05-18-43

Це плюс враховуючи дуже високі балконні перегородки (по нормам для нашого будинку вони вищі ніж зазвичай) - зайве світло нам не завадить. Як мінус для декого може бути відсутність підвіконника наприклад для квітів (хоча теоретично при великому бажанні підвіконник можна зробити). Надіюся в нас також не буде такої "бойніци" як в 10-ці

а зроблять такого плану як на Сумській:
Це з приємних новин. З неприємних - в двох квартирах пропали великі панораммні вікна - в двохкімнатній площею 70,7 м.кв. (така як в мене) і сусідній однокімнатній площею 50,0 м.кв..
Мало бути щось схоже на це тільки шириною 3 метри:
На їх місце прийшли два менших як за довжиною так і за висотою. На цій фотографії видно що вікно вже буде вище і а по кресленню видно, що посередині ще зявиться "колона", яка розділить його на дві частини по 1,5 метри (((
Також я би всім радив піти і оглянути остаточні креслення своїх квартир і продумати свої планування ще раз. Бо крім цих нюансів з вікнами, де не де повилазили неприємні моменти з шахтами в несподіваних місцях, як от в моїй майбутній квартирі на кухні наприклад (можливо і в інших квартирах шось таке є - просто я не помітив). В принципі ще не пізно мінімально шось перепланувати - якщо кількість затраченого на перепланування матеріалу є не більша ніж передбачена в проекті то воно є безкоштовним (а додаткові обєми оплачуються згідно прейскуранту, точну ціну наразі не знаю).
От наприклад в деяких квартирах (однокімнатна 51,3 кв.м) вилізли такі зигзаги на кухні:

Загалом мурують більш-менш якісно:
Також показали нам проект електропроводки:
Мені як проектанту-електрику (правда в сфері промислової енергетики) він звичайно здався мінімалістичним, але достатнім в сучасних реаліях. Звичайно я би розділив на більше груп розетки + розетки і освітлення вивів би і на балкони + двоклавішні вимикачі поставив би у всіх кімнатах. В принципі це всі мої побажання-зауваження (до речі кожен хто хоче може свої додаткові бажання втілити за окрему плату забудовнику). До речі казали що на відмінну від 10-ки в нашому проекті додали розетки на коридирах (хоча у своїй квартирі я такої розетки не бачу, а в решті вони є). Але повторюю навіть і з цим мінімальним проектом можна нормально жити. Зараз в проекті проводка розділена на 5 груп:
- група освітлення (всі приміщення);
- група розеток (всі приміщення крім ванни і кухні);
- група розеток для електричної плити і духовки на кухні;
- група розеток для кухні;
- група розетки у ванні.
Перейдемо до 10-ти поверхівки Тернопільська 21. За місяць завершили мурування зовнішніх і внутрішніх стін усіх поверхів у першому і другому під`їзді + засклили 1/3 другого під`їзду і трохи першого, продовжуються роботи по штукатурці 2-го під`їзду + є непідтверджена візуально інформацію що монтують вхідні квартирні двері у 3-му підїзді і закінчують монтувати ліфт у цьому ж підїзді:
Також вже розібрали кран - кажуть буде будувати сусідню 10-ти поверхівку:
По Тернопільській 21 Д - почали заливати колони паркінгу:
На Тернопільській 21 В - заливають колони 2-го поверху.
Всім дякую за увагу.

Переглядів: 1068 | Додав: oleg-energy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 oleg-energy  
0
З "панорамними"? Ну так - трохи прикро. На рендерах

великі і сучасні вікна - а на ділі будуть два стандартні півтораметрові вікна.
Щоб себе трохи втішити можна казати що будуть менші тепловтрати ))

1 Taras  
Дякую за фотозвіт. З вікнами це звичайно трішки "печалька"

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Block title
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
  • Всі новобудови Львова та Західної України
  • Гілка по будівництву ЖК на Тернопільській 21 на міжнародному форумі skyscrapercity.com
  • Офіційний сайт компанії "Новий Львів"
  • Група мешканців Тернопільської 21 Б у Facebook
  • Група мешканців Тернопільської 21 А у Facebook
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0